A Bênção de S. S. o Papa Pio XII - Revista Eclesiástica Brasileira, REB (Revista Eclesiástica Brasileira, 1956)
Augusto Pontifici reverentiae et pietatis suave pignus et pergratum munus fuerunt Commentarii, quibus inscriptio “Revista Eclesiástica Brasileira”, quos omni cum obsequio Ipsi mittendos curasti...